Nu e ja stooor :D

...så stor ja kan bli för tillfället iaf! :) Tack till alla sötisar som grattat mig ida :) <3 Jättesöta!
Dagen har för det mesta bestått av plugg till das kemiprov i mårn. Hoppas det går bra! Pluggade skiten ur mig i eftermiddags och lite igår. Men det går nog super!

Idag kom oxå min Björnis å hälsa på :) <3 Det va mysigt! Nu känner man sig mer pepp på att orka med veckan :)


LIGHTS

FIck reda på att LIGHTS var förband till Owl City i Köpenhamn. Har aldrig hört talats om henne förut men hon är verkligen skeeetabra! Låter litegranna som Owlis men ändå inte. Först när ja lyssna på en av hennes låtar (Ice)var det lixom njaaaoo...de va bra. Men när ja sedan lyssna på andra låtar av henne blev ja helt paff! Nu tycker ja om allt hon gör! Hon e skitbra och så jävla cool! Kolla in Savior, det finns även en video när hon spelar akustiskt. Jääääättefint! =)

Video (Savior)
http://www.youtube.com/watch?v=M9jtaWVkNn0
Akustiska
http://www.youtube.com/watch?v=Qjg72ib-pFA

Måste bara säga att akustiska vertionen av Ice och Fabruary air är sketabra meee ;)Musikos

Har by now lyssant sönder You Me At Six's nya album Hold Me Down. Kan bara inte hjälpas..Grejen är ju att albumet oxå finns att köpa i Sverige nu!!! :O ska kanske försöka dra mig in till stan å checka om det verkligen stämmer. Måste ju köpas isf! Eller iaf drägglas över eftersom man är en fattiglapp. Andra saker å dräggla över är owl citys t shirtar! så söta å fina :) den med fisken e nästan genialisk! :) Bajs att han inte kommer hit nångång :P hoppas att han gör de..skulle va niiceeey :=)

  

LOOOOV!

NU e det lov! Shit va skönt! Borde plugga innan man åker iväg men det kan jag göra senare idag :) JUst nu sitter jag mest å tänker. Vad mer kan man göra på morningen? :) Har ni tänkt på att toalettringen är renare än tangentbordet...skitans va ren toan måste va då...eller var det tvärt om? :) Eller hur stor en padda måste var om den är 1,5 m!! Tänk om en sån där satt i din säng å dräggla lixom!? Bluuuääää! Fusk att det är en salamander dåra...ingen padda ju! :) roligtfakta.se kan göra en förvirrad....kinda...iaf fundersam! Det finns många saker som flyger runt i huvet på en. Det är en sak som är säker!
 
Det finns en speciell person som jag inte kan sluta tänka på. MIn busibjörn! =)
Alla som varit kära eller är det vet hur det känns...det är svårt att beskriva...men när man är med den man tycker väldigtvärldigväääldigt mycket om vill man att tiden ska stanna och när man är ifrån varandra längtar man ihjäl sig. Just nu kittlas det i armarna som bara den! Blir bara så glad av att tänka på han. Han är det finaste som finns <3

RSS 2.0