Cirkus Möller!Måns å Madde :D

I onsdags va jag, syrran, Thildos å kusinerna på Cirkus Möller! Helkul var det! Dan startades med en tur till in å fin ;) billigt ställe asså, de gillar vi! =) köpte ansiktsmaskar som vi skulle ha på kvällen. Sen var det inte så mycket tid kvar...brukar ju bli så när man har kuligt :), så vi gjorde i ordning oss och tog das buss till filmhuset där kakor och cider väntade ;) slurp! Efter en time var det insläpp och vi sprang till första bästa plats! Va ganska proppfullt tillslut så det va tur att man va där tidigt. Fick göra massa skrattövningar som va väldigt knas ^^ men roliga! Och när de väl började rulla så blev det ju inte tråkigare, megasmile hela tiden :O hihi. 

Efter inspelningen gick vi fram till Måns å kramades lite :) tog kort å grejor ;) Hehe, de va faktiskt ingen som gjorde de... :P då måste man ju passa på :) Men han verkade assnäll! hihi 
 De e mycket roligare att va där än att se på det på tv måste ja säga :) De gör ja gärna om ;)

Nu är jag i värmland hos kusinerna. Väntar på madde å niklas som ska handla ägg till kladdkaka ;) heh, ska ha megamyskväll ida. De är ju fredag, idol och Möller igen! :D Fixar lite med street team sidan oxå. De har knasat till
sig, men hoppas på att få den färdig tills på söndag. Something Behinds myspace blev jättefin btw! Kolla in den om ni inte gjort det ;)

www.myspace.com/somethingbehind
http://blog.somethingbehind.com 

gillar dem <3
byebyelingonpaj!


Mår piss

Tog spruta mot svuninfelnsusen igår, blev lite smått illamående. skakade typ nonstopp hela kvällen å nu mås det vell inte så bra heller :/ He he :P sov med flis å raggsockor inatt ;) fin syn :P I mårse var det iaf helt oki, aber det börjar komma tbx nu igen...gör tom ont att ha kläder på sig. :( Om man e tvungen å ta en till sån spruta ser jag verkligen inte fram emot det. Hoppas det går över tills ikväll bara :) Då blire bio med kusinerna! :)


Nattinisse :)

Sitter ensam å filurar. Klockan e typ 3!! och jag e megapigg! :) men va ska man göra liksom. Har fixat lite mer på street team sidan, men bytt program å grejer eftersom det första knäppa sig en del... I think ;) nästan färdig! den ska piffas till lite bara :) Fått en ny bakgrund på bloggen oxå :O herregööd..så snitsigt! :) om nån i huve taget läser dehära, bryr er inte om om det ja skriver gör er förvirrade! Ich bin "trött"..host..
Spelat lite piano oxå, en owl city låt, helfin! :) vanilla twilight heter den ...den akustiska gitarren är i hannis rum, så det bliev ju inge pling. Inte så smart å dra på förstärkaren liksom ;)
Nu blire nog sängen ändå, börjar bli hungrig :) blev plötsligt lite trött.... nattinatti ;)

Klicka på texten därnere så seru bättre ;P jättesöt text :) <3
Trötter :P

Dog halvt i soffan idag när jag kom hem! eller...med halva kroppen iaf :) tolka det hur ni vill ;) men va heltrött! Börja dagen kl 5, vaknade då av nån anledning och kunde inte sova så ja gick upp å gjorde mig i ordning. Sen fixa ja faktiskt frukost till hanni :P hon blev nog lite chockad, men man får ju passa på å va snäll ibland. Kan ju inte busa hela tiden .... blink, blink ;) På labben i skolan peta vi på ett fårhjärta, välfruset å klibbigt..inte så nice :P sen mätte vi blodtryck och volymen på våra lungor! Jag hanni och elli är visst 15 åriga killar enligt tabellen, vet inte riktigt om det e bra eller dåligt... tror nog det är helt oki! ^^
Efter en lång skoldag som aldrig ville ta slut bar det iväg till bibblan, hade typ 3 försenade böcker :P men det e fixat å klart nu! Projektmöte med läran..å blblaabla..

Sen så decka ja hemma, tvingade mig å göra lite läxor och nu håller jag på med hemsidan till street teamet. Tror sidan kommer bli ganska schyst. Kollade igenom programmet man fixar den med igår så ja fattar ju iaf lite av vad ja håller på med :P Förstasidan är klar! :) har inte lagt ut det än, ska jobba lite mer på den, det måste ju se bra ut :) nu blire gitarrplingeling resten av kvällen :) byebye lingonpaj!
 
RSS 2.0