Engelska C is the grej! ;D

Om man bara tittar på kriterierna blir man vettskrämt :S Det som t ex var mvg i B kursen är G nu :P kanska sjukt! Men vem gillar inte utmaningar liksom :D Har bestämt mig för att bli asbra i engelska oxå så det e vell bara å plugga på :) Vi prata oxå om CAE provet som verkar va väldigt bra å ha gjort. Det e ett examsprov från Cambridge å CAE står typ för Certificate in Advanced English om ja kommer ihåg rätt ;) Det enda dumma är bara att det kostar :P vet inte hur mycket än, är ganska fattig så vi får vell se hur det blir med den saken.

Funderar på att klippa tbx luggen igen oxå! ;D men jag vet fortfarande inte :S När ja va os frissan å gjorde det blev det ju ingen lugg kvar heller :S Så om nån e bra på å klippa let me know ;D ska kanske färga med, men det e så jobbigt med utväxt hela tiden...så ska kanske låta bli :P Färgade ju typ mörkbrunt i början av sommaren (som blev svart!) men det försvann ju efter ett ta :P lika röbrunt som förr ;) 

Är på JÄTTE stort konsert humör btw :D kan ju inte gå på nå, har ju inga pengar as I said. Men ändå!!, de va såå länge sen :P å mina old loveisar <3 ( ni vet vilka ni är) Vi får dra nånstan å göra nå kul :) De va väldigt länge sedan tycker ja :)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0